Team

Dierenartsen

Ivo Tanck

Graag stel ik me kort aan u voor. Hoewel ik aan het begin van mijn studie dacht een echte koeiendokter te worden, heb ik tijdens mijn studie steeds meer interesse gekregen voor de kleine huisdieren. Daarom heb ik de studie afgerond met de differentiatie Gezelschapsdieren. Sinds 2002 werk ik vooral met honden, katten, konijnen en knaagdieren. Nu alweer vele jaren met veel plezier in Dierenkliniek Hoogezand. De diversiteit is het leukst aan mijn vak. Elke patiënt is anders, soms een kleine kwaal, soms een complexe puzzel.

Nanine Meijer


Paraveterinairen

Margo

Hallo! Ik ben Margo. Geboren in 1988, ik woon samen met mijn dochter en onze 2 katten in Oude Pekela.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de praktijk als paraveterinair/assistente. Na een opleiding te hebben gevolgd aan het AOC Terra in Groningen mag ik mijzelf dierenartsassistente paraveterinair noemen. Binnen de praktijk ben ik het eerste aanspreekpunt voor voedingsadvies. In 2012 heb ik mijn diploma voedingsconsulent gehaald bij Royal Canin. Dieren zijn altijd al mijn passie geweest en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier. De variatie die het werk met zich mee brengt is ontzettend leuk. Elk dier en zijn eigenaar is verschillend. Ik ben 27,5 uur per in de praktijk aanwezig, dus we zullen elkaar vast een keer tegenkomen. Hopelijk tot ziens!

Sandra

Hoi, ik zal mij hier ook even voorstellen, ik ben Sandra en sinds september 2021 bij het team van Dierenkliniek Hoogezand gekomen. Ik ben al langer werkzaam als paraveterinair. Ik vind het fijn om u te kunnen helpen om goed voor uw huisdier(en) te zorgen. Ik heb zelf een zwart/witte je-weet-wel kater genaamd Sylvester en cavia’s en woon met mijn vriend en zoontje in Gieten.

Vera